Produkty pro ail malaga (4)

Excelence v laserovém řezání v San Cipriano d'Aversa, Neapol, Caserta

Excelence v laserovém řezání v San Cipriano d'Aversa, Neapol, Caserta

Mezi mnoha službami, které vám nabízíme v Alaia Serramenti srl, je také laserové řezání. Je to jedna z nejpokročilejších technologií v oblasti zpracování kovů, která vám umožňuje dosáhnout velmi kvalitních výsledků, přesných na milimetr. Zařízení pro laserové řezání nejnovější generace, které máme v našem sídle v San Cipriano d'Aversa, nám umožňuje rychle a zcela efektivně vytvářet složité tvary, na rozdíl od toho, co se děje při použití tradičních zpracovatelských technik, které jsou obvykle charakterizovány velmi dlouhými výrobními časy. S našimi technologicky pokročilými stroji jsme schopni řezat materiály jakéhokoli typu a tloušťky, a nabízíme vynikající služby různým výrobním sektorům. Například jsme navázali důležitá partnerství v oblasti výroby komponentů pro průmysl a vytváření prototypů pro design.
ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

Hrozny: Negroamaro – černá Malvasia – Primitivo Výrobní oblast: Východní oblast Taranta Typ půdy: Červená země smíchaná s kameny, tuf a/nebo vápencem Typ pěstování vinné révy: Podporované alberello Průměrný věk vinice: 15 let Průměrná produkce / hektar: 90/120 q hroznů Ročník: Září Metoda sklizně hroznů: Ruční Alkohol: 11% -12% obj. Barva: Živá růžová Bukét: Charakteristická vinná Chuť: Suchá, velmi harmonická Teplota podávání (celsia): 8° 10° C Doporučeno: Aperitiv, ryby a italské předkrmy, mořské plody, jemné polévky, také zelenina, mozzarella a čerstvý sýr.
Ministerské Oznámení

Ministerské Oznámení

Nabízíme poradenskou službu pro oznámení vašeho produktu Ministerstvu zdravotnictví.
MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

Odborně zpracováno téměř v čistotě odrůdy Bovale Sardo (místně známé jako Muristellu), autochtonní odrůdy, která je věrně ztvárněna v tomto víně. Výsledkem je pomalá fermentace v malých ocelových nádržích a dlouhá zralost v malých sudech z francouzského dubu po dobu 3 let, následovaná ročním a trochu delším zráním v ležaté lahvi. Barva je neproniknutelná rubínově červená s fialovými odstíny, v nose se otevírá majestátně s tóny pazourku, grafitu a malých černých bobulí. Na patře uvolňuje své teplo následované jemnou a obklopující strukturou tříslovin, odhalující tóny černého kakaa. Nefiltrované víno, případné sedimenty neohrožují kvalitu, ale vyzdvihují typičnost a svědčí o integritě a přirozenosti našich enologických postupů. Skvělé v kombinaci s bohatými a strukturovanými pokrmy, jako jsou druhy zvěřiny, červené maso a zralé sýry.